Khamis, Julai 11, 2013

HARGA ISTIMEWA PERABOT DI ALCANO DESIGN KHUSUS UNTUK PEMBACA BLOG INI


Saya mengenali Ah Chai dan isterinya, Angel sejak 2 tahun lalu. Biarpun pada awalnya mereka tidak mengenali saya, layanan diberikan tetap mesra sewaktu saya membeli sofa pertama di kilang mereka.

Sejak saya perkenalkan,  kilang milik suami isteri itu telah dikunjungi oleh ramai pelanggan.

"Selagi kita jujur dan membekalkan barangan perabot berkualiti, selagi itu pelanggan akan terus membeli," pesan saya kepada mereka.

Mereka bersetuju.


"Alcano Design ingin merakamkan ucapan terima kasih kepada semua pelanggan sudi berkunjung dan kemudian membeli pelbagai perabot seperti sofa, katil dan almari  di kilang kami. Cuma kalau boleh Mazidul tolong  beri tahu kepada orang ramai, kami tidak menerima perabot trade in. Maksudnya kami hanya menjual perabot BARU  sahaja kepada pelanggan BUKAN perabot terpakai," jelas Ah Chai.


Alcano Design beralamat  di :

Lot 2770 M, AL 220, Kampung Baru Sungai Buloh 4700 Selangor.

Waktu operasi :

Isnin-Sabtu (8.30 pagi-5.30 petang)

DITUTUP pada hari Ahad.

"Apapun seperti kami janjikan kepada Mazidul  sejak dari tahun 2011, semua pelanggan memberitahu kami, mereka pembaca blog Bersama Mazidul, akan diberikan harga diskaun ISTIMEWA. Kami hanya  menghasilkan  perabot berkualiti berharga LEBIH murah berbanding harga  pasaran di kedai perabot ternama," celah Angel.


Tambah Angel,  Alcano Design menerima pembelian menggunakan kad kredit. 


Berikut  antara gambar perabot terkini dikeluarkan oleh Alcano Design dan sedia dijual kepada pelanggan untuk menyambut Hari Raya Aidil Fitri.  


Sila hubungi Ah Chai di talian 012 396 6621 atau 03 61401371.


9 ulasan:

  1. L shape merah hitam tu saya yang punya.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam.. kalau x keberatan boleh bgtau anggaran harga sofa yg mcm tu? utk buat kira budget.. tq.. :)

      Padam
  2. wah,bila nak buka cawangan kat sarawak ni?cantiknya...

    BalasPadam
  3. cantiklah perabut dia... nampak moden sangat..

    BalasPadam
  4. boleh ke hantar katalog dan harganya sekali setiap item kerusi ,katil ,sofadan sebagainya untuk buat budget

    BalasPadam
  5. nak tanya kalau katil saiz king berapa harga?

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.