Sabtu, Jun 01, 2013

SIAPAKAH MELISSA GOOI?


Melissa Gooi berkata ...



Ampun Tuanku!



26 ulasan:

  1. SMTI-budak mentah kurang ajar dan biadap, keturunan Banduan China lombong bijih di Perak zaman British dulu.

    BalasPadam
  2. perkara spt di atas bukanlah sesuatu yg menghairankan...bahkan memang dah sedia kita maklum...

    BalasPadam
  3. Bukan bermaksud untuk bersifat perkauman tetapi.....
    http://alalatuk.blogspot.com/2013/05/jadikan-orang-melayu-kolot-dan-bodoh.html

    BalasPadam
  4. Cina makan babi, yang keluar dari minda pun bau babi juga.

    BalasPadam
  5. AWat depa boh gambaq YDPA yg lama. Kan la ni Rj perma agong pakai tudong kan? Respect la skit. X sensitif langsung depa ni... Yg cina ni patut usir keluaq ja dr malaysia....

    BalasPadam
  6. Tau dah dia pengikut siapa dan fikiran mereka bagaimana. Saya sarankan orang2 sepertinya keluar dari negara ini kalau sudah tidak hormati dan bertaat setia dengan Rukun Negara!

    BalasPadam
  7. sedasrlah orang cina tidak ada sekalit perasaan hormat kepada orang melayu tak kira pemimpin ke sultan ke apa ke...bg mereka mereka nak negara ni....saya telah mula kempen boikot!!

    BalasPadam
  8. Ini Chinadoll nie...ntah sape la yg punya.

    BalasPadam
  9. Yes, lepas ni sama2lah kita buy malay first and last....

    BalasPadam
  10. saya telah boikot barangan kaum khinzir....anda bila lagi....?

    BalasPadam
  11. Kaum-kaum Bakas ni memang tak mengenang budi langsung.. patut mereka yang berperangai begini dinafikan sahaja kerakyatan mereka.

    kalau nak marah pada pentadbir, itu hak mereka.. tapi kalau sudah diucapkan oleh Yang di-Pertuan Agong, ia tak sepatutnya dipertikai!

    BalasPadam
  12. Mellisa, pengurus Lancome Malaysia dan bekas pelajar INTI COLLEGE.

    She is not above the law.

    Trust me in that,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju boss..gesaan boikot loreal? Supaya dia kena buang kerja.

      Padam
    2. BLOGGER HARAMJADAH HINA YANG DIPERTUAN AGONG TUANKU SULTAN ABDUL HALIM - http://medantempurkedah.blogspot.com/2013/06/panass-inilah-muka-blogger-haramjadah.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&m=1Boss ada sekoq lagi mamat kurangajaq..sila buat siasatan link berikut .terima kasih

      Padam
  13. hmm...toksah kata cina...melayu sendiri pun ramai mcm ni jugak.. tak suka agong...raja...sultan semua sebab dia kata duit elaun raja ni mahal sgt...abis duit rakyat... rakyat menderita...raja hidup senang. Menderita tang mana aku pun tak tau... tgk elok ja keluaq lepak minum makan semua...beli barang baek semua ada pulak duit...kerja pun mcm malas2 ngular2, nak enjoy je... menderita laa kot gamaknye mcm tu

    BalasPadam
  14. sorry semua ! aku org cine & aku malu dgn segelintir org cine macam ni... aku respek kat Agong dan para pemerintah di msia.. so bukan semua org cine as ignorant macam melissa gooi...

    BalasPadam
  15. tak semua cina begitu
    hukumlah yg bersalah saje.

    BalasPadam
  16. Tindakan perlu di ambil kerana menghina Yang Dipertuan Agong yang paling dihormati di dalam Demokrasi Berparlimen , kalau di Siam hina Raja mereka telah di sumbat dalam penjara dan silap - silap di hukum mati. Ini yang patut di berikan kepada Cina betina niiiii...... Geramnya aku.

    BalasPadam
  17. jgn kenakan tindak terhadap Melisa sorg je..kenakan gak kt kawan2 dia tu...

    BalasPadam
  18. Memalukan keturunan saya. Subhanallah. Kami Keturunan Cina membantah perbuatan Melissa Gooi. Semuga diberikan hidayah kepada wanita ini.

    BalasPadam
  19. pity you melissa gooi. study sampai australia, but you have a narrow minded . buang jelah kerakyatan dia ni memang tak layak duduk Malaysia langsung.

    BalasPadam
  20. Terima kasih Malaysia.. tidak kah kamu ini diciptakan berpasuk pasuk dan berbangsa bangsa agar kamu dapat berkenal kenal dan bersilaturahim dengan sesama manusia.... good and bad, right and wrong... macam kaamu tak pernah kawan dgn cina... semua ka cina buruk...semuaa ka melayu baik... moga rahmat dibukakan pintu hatinya yg berkenaan ..... peace no war walau mulut n minda...

    BalasPadam
  21. Bagi saya, bukan semua org cina mcm ni. Malah ada sekoq dua org melayu pn cmtu jugak. Jenih ni kena buang dalam laut ja. Kasi ikan makan. Talak guna btoi. Kasi olang malah. Sikalang baru lu ingat mana bumi lu pijak. Org bangsa lain pun sila take note. Respect and support others. :)

    BalasPadam
  22. Bangsa cina yang perasan nak jadi orang putih .Ada english name. Cerminlah diri mata sepet, hidung kemek.Orang putih sendiri benci sama dia orang.Anak cina kacukan seperti Vince chong, will quah ,sherson lian mengapa dia orang tak hendak duduk di negara barat sebab takut kena ejek 'chink' dan di kira hodoh oleh orang putih.

    BalasPadam
  23. kaum cina yang jenis kurang ajar ni dipanggil "CINA BUKIT" ! ! spesis ni saja yang teruk,bukan semua cina jahat,mak bapak diaorang mmg tak ajar pasal adab sopan/sivik ! !

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.