Isnin, Jun 11, 2012

POTONG STIM REMAJA GAY (18SX)

Jam 2.17 pagi semalam saya membongkar kes laman web dikunjungi majoriti remaja gay Melayu, klik di sini.


Mereka bukan sahaja tanpa segan silu berbogel secara langsung menggunakan kamera web tetapi turut memaparkan aksi bermasturbasi untuk ditonton pengunjung laman sama.

Aksi seks sejenis juga ditampilkan di laman terbabit.

Petang tadi, laman pluc2c.blogspot.com telah dipadamkan.


Barangkali ramai pengunjung blog itu kini berasa  amat kecewa dan menganggap tindakan saya mendedahkan aktiviti songsang  mereka sebagai kegiatan memotong stim. 

Tidak perlu rasanya untuk saya meminta maaf, kan?

HEBAHKAN 

13 ulasan:

  1. YUP...TAK perlu minta maaf pada mereka...tindakan anda sangat bagus :)

    BalasPadam
  2. Bro Mazidul,
    Setuju dan sokong, Memang tak perlu pun Minta Maaf sebab memang patut stim dipotong pun
    HaHaHaHaHa
    Bro, Kita kasi terbonggeng habis ini semua sama sama dengan kempen maya yang Bro anjurkan disini....

    BalasPadam
  3. http://www.ayamdanbabi.com/2012/06/legend-of-nik-fitaro-tali-pinggangs.html

    koleksi komik xde moral made in malaysia

    BalasPadam
  4. aduss bro...

    terputus stim la pulak !!!

    BalasPadam
  5. mesti nanti ade lgi dieorg ni.. bukan leh caye..

    BalasPadam
  6. tahniah bro mazidul... tindakan anda mengorek lagi aktiviti2 mungkar ini amat baik... tak perlu meminta maaf bagi kerja mencegah kemungkaran tapi mereka yang sepatutnya meminta maaf kepada ibu bapa mereka dan masyarakat...

    http://buasirotak.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. Tapi saya rasa diorang just tuka url Link blog tu je .


    Apepun same2 la kite doakan mereka kembali ke pangkal jalan . Aamin :D

    BalasPadam
  8. bagus..bongkarkan lagi bro Mazidul biar mereka serik sikit sekurang-kurangnya

    BalasPadam
  9. Tidak perlu meminta maaf kepada kaum Nabi Luth.

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.