Ahad, Mei 13, 2012

JOM BELI BINI! (DIJAMIN DARA)


Seronoknya!

Itu kaedah terkini untuk membeli bini ...

Jika ingin membeli trak ringan, klik di sini, untuk membeli Haval H5 dan Wingle 5, klik di sini.

HEBAHKAN


Oh! Berikut nombor untuk dihubungi ...


18 ulasan:

  1. Iklannya ada... tapi contact numbernya tak dek... :D

    BalasPadam
  2. Hahaha gelak saya membacanya, harap2 suami saya tak nampak iklan ni, kang jd bahan gurauan dia je nak kenakan kat saya..hahaha..

    http://linmdnoor.blogspot.com/2012/05/haval-h5-wingle-5-green-orenges.html

    BalasPadam
  3. gulp...boleh pulak diganti kalau lari..*dah mula susah hati..*

    BalasPadam
  4. bro,

    carikan aku 8 orang, boleh?

    hehehe!

    BalasPadam
  5. Bujai, 999 boleh aku carikan.

    Guna pos laju, boleh?

    BalasPadam
  6. Boss ni kalau nk beli boleh pilih tak specnya? Kang kalau dh bayar, datangnya yg mcm anak gajah susah plak! Kahkahkah!

    BalasPadam
  7. Dunia dunia! Berniaga orang lagi untung dari jual unta... WOWWW!!!

    BalasPadam
  8. Ni promosi ke? .. Kalau sebut dpt tau dr blog mazidul dpt diskaun 30% tak.. kahkahkah

    BalasPadam
  9. SMTI...ha3 mcm2 aje...siap ada warranty

    BalasPadam
  10. Kahkahkahkah.. siap ada jaminan. Kalau tak dapat boleh adu kat Tribunal Pengguna. "Bini Saya Lari." Hahahahahahaahahahahah

    BalasPadam
  11. Macam2 ada skang ni..takot bila pikir2 balik... kedudukan wanita Malaysia dah tergugat dgn kempen macam ni...

    BalasPadam
  12. MCA kata ada 6 kes dah kt malaysia sekarang...kes isteri perempuan Vietnam...lari...kena pukul...dll...tp bila survey yg kt singapore, siap ada BID lg tu, hahahahaaaa...Dunia di Penghujungnya...

    BalasPadam
  13. harganya tu agak boleh tahan jugak la..hehehe..

    BalasPadam
  14. LOL...dh jd mcm barang dagangan rupanya

    BalasPadam
  15. SMTI - wah... Dah naik harga, hari tu masa ditawarkan cuma USD3,000.00. Agent ambik untung lebih hahahaha

    BalasPadam
  16. Bang Mazidul, yang dah convert Islam ada tak? Berminat ni. Hahaha

    BalasPadam
  17. Baru lepas order. Next week insya Allah sampai. Hehe

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.