Khamis, Jun 09, 2011

Otak

Rakan bertanya, pernahkah otak saya tidak mampu mencetuskan ide dan bahan untuk ditulis di blog?

Jawaban saya, setakat ini, tidak.

Manakala sebilangan pembaca bertanya, apa itu 'SMTI'?

Mereka semestinya pengunjung baru, semua pengunjung regular blog ini sudah lama tahu maksudnya kerana pernah membaca huraian di tampalan khas berhubung SMTI.

Saya lihat penggunaan singkatan perkataan itu amat memberangsangkan.

From the bottom of my heart, thank you all.

32 ulasan:

  1. Idea tetap ada, cuma nak kena ada adapter atau converter menapis otak kanan kiri, blues sEX,Hiburan, info atau panaz.

    BalasPadam
  2. sejak mengikuti blog En. Mazidul saya mmg tertanya2 apakah itu SMTI... terima kasih kerana memahamkan saya....

    BalasPadam
  3. SMTI jugee...haari2 bila bukak PC memang akan buka 1 tab blog ni...

    BalasPadam
  4. oooh..SMTI tu maksudnya itu rupanya.
    baru sy tau ;)
    ohya, blog MA ni dah tak tampal N3 tentang 999 ker, bnyk N3 ttg paranormal je skrg..btw kalau itu dah minat MA, teruskan kami follow!!

    BalasPadam
  5. smti. nak lagi cerita pasal paranormal..:)

    BalasPadam
  6. SMTI...nak cuba mengikuti saudara yg tak kering ide...tapi terkandas sudah...hehehhe....

    Baru lepas menonton 999...pegawai imegrasen mengatakan, serbuan akan dibuat setelah mendapat aduan org ramai dan pasti aduan adalah benar...yg saya tak fahamnya kalau org awam tak adu, tak jalan kah kerja penguatkuasa..???...setahu saya yg bekerja dlm sektor pembinaan, banyak tapak pembinaan yg boleh di serbu oleh mereka dan yg pasti separuh dari pekerja tak mempunyai permit...kenapa nak tunggu aduan org awam baru nak buat kerja...walaupun begitu saya akur dan tahu kesusahan dan kepayahan ketika mereka bertugas....cuma, tu la, hairan...kalau kekurangan anggota, pihak kerajaan perlu buat sesuatu dan jangan masih mengambil isu ni sambil lewa..memang dah teruk sangat sekarang ni, rasa macam tak berada di MALAYSIA pulak.sekarang macam pergantungan kepada pekerja asing begitu tinggi....sampai boleh dikatakan kalau semua ditangkap, tak jalan semua kerja di tapak pembinaan...

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.