Sabtu, Jun 27, 2009

MJ?


16 ulasan:

  1. yeke jacho nie..
    tp rse nye yela kot..sbb tang kening tue..hhehe

    BalasPadam
  2. Macam pic mobile pone Nokla 3210CLASSIC JER...NGEH2

    BalasPadam
  3. Penari, macam perli saya pakai hand phone murah :(

    BalasPadam
  4. rasa sebak la ngan MJ nih..sbb dia dh islam kan? smpai skrg sy xleh tdo tertanya2..camna lah dia dikebumikan? harap2 dia sempat solat banyak kali jugak sebelum meninggal...Wallahualam..

    BalasPadam
  5. sudah sampai masa, ALLAH akan panggil sesiapa jua hambanya. tidak kira orang yang terkenal @ orang biasa..

    BalasPadam
  6. saya dah tengok pic ni kat youtube 2 hari lepas. sebak! tak tahan nak menatap lama lama pic tu.

    BalasPadam
  7. dah tk larat..areQue baca posting bwh dulu..sedih tgk posting yg bwh ni...

    apapun..Islamm itu Indah dan mengindahi org2 yg beramal dgn-Nya...

    may Allah be with u MichaeL..:)

    BalasPadam
  8. tungu jer bedah siasat....
    ader kemungkinan mj bunuh diri coz tekanan hutang yg berjela2....
    tp kalu dye mati membunuh dri....
    sesuatu yg amat merugikan n buang masa dye memeluk islam....
    tp dgr cite dye memeluk islam secara terpaksa...
    banyk cite psl mj nie kalau bab dye peluk islam...
    aku pun tak tau nak ckp cam mner....
    juz kite tunggu n lihat...
    semoga semua khabr angin yg tak baik tu sume salah...
    n semoga arwah dicucri rahmat...
    alfatihah...

    BalasPadam
  9. RyuJi, pelbagai berita timbul sekarang. Dr merawat MJ sebelum kematiannya menghilangkan diri selama 2 hari sebelum muncul membuat kenyataan media.

    Coroner terbabit dalam bedah siasat dilaporkan gagal mengenalpasti punca kematian.

    Saya setuju kita tunggu dan lihat. Berita berhubung kematian MJ samada kecil atau besar pasti terungkap.

    BalasPadam
  10. Masa gambar ni di ambil, Mj ni masih bernafas ke? Atau dah nazak?

    BalasPadam
  11. gmbar ni saya dapat melalui email, memang betul M.J

    BalasPadam
  12. ketika komen ini ditulis, jasad Mj tidak diketahui dimana.
    walaupun sudah seminggu.

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.