Khamis, Mac 05, 2009

Gigolo Anak Ikan

Sindiket pelacuran tempatan kini giat merekrut dan membuat pengambilan baru jawatan pengiring sosial atau `gigolo anak ikan' di kalangan pemuda kacak tempatan dijadikan habuan golongan wanita kesepian serta ketagih seks – Harian Metro 5 Mac

Wanita Malaysia ketagih seks?

25 ulasan:

  1. emm...aritu dlm paper ckp wanita malaysia ramai yg tak puas seks..daripada artikel tu seolah2 menunjukkan yg wanita malaysia nie menjadi penagih seks...

    BalasPadam
  2. pernah jugak dengar pasl nie.. tetapi ada kawan yang menasihatkan..hati2 takut ianya memakan diri.. kekdg golongan wanita seperti ini lagi kuat cemburu bila melihat anak ikannya melayan orang len

    BalasPadam
  3. Ntahlah, kadang2 kaum perempuan ini sukar diramal dan dijangka. Post bro yang lepas 'Main Kayu Tiga' menyimpulkan seks tidak penting bagi wanita dan yang ini pula ketagih seks pulak. Pening..Pening..

    BalasPadam

  4. byk lagi keje yg baik2 untuk pmuda kacak ni, "kacak" ker???
    cthnya, model, pramugara..
    kenapa pilih jalan kelam??
    bukankah ini keje hina??
    cerah utk mghidap HIV....

    dari pengamatan saya,
    gigolo anak ikan ini kebiasaannya dilanggan oleh golongan datin atau wanita berada g gersang seks. suami sibuk dgn hal kerja sehingga tdk ad masa utk bsama isteri..

    maaflah jika komen ini menyinggung mana2 pihak. ini komen jujur saya...

    terima kasih...


    hafisgorgeous@yahoo.com
    Friendster.com


    p/s= "muka kacak, tapi gunakan kelebihan kearah yang tdk baek"

    BalasPadam
  5. Salam..En Mazidul

    Hanya ketegasan pihak berkuasa akan dapat membenteras dan menyelesaikan hal ini..bukannya menjalankan operasi ikut musim..

    BalasPadam
  6. cookie penah disapa mak ikan ni.
    and ditawarkan kemewahan untuk melayan nafsu serakah 'datin'.
    lumayan,senang,datin pun cantik,bergetah lagi.tapi tolak la,cookie pun xperlu duit mak datin,my pap got stuff too.:D

    and bro mazidul,mmg ketagih la kot dorang ni.smpai nak bercinta ngan anak muda.sebaya anak sendiri plak tu.hishhh

    BalasPadam
  7. pandangan saya..lebih mulia wanita mencari anak ikan daripada lelaki yg mencabul,merogol,menceroboh anak2 kecil yg tatau ape2 pasal sex.

    sape lebih ketagih sex??

    BalasPadam
  8. @cu SaYaNg berkata...
    emm...aritu dlm paper ckp wanita malaysia ramai yg tak puas seks..daripada artikel tu seolah2 menunjukkan yg wanita malaysia nie menjadi penagih seks...

    Aku sokong tu Acu...

    Berbalik kepada topik kita tu, nak tanya ni...
    Ada kosong lagi tak?

    he he he he he he

    kerja senang, duit banyak
    ramai yang suka kerja macam tu...

    Alaaaaa.... ramai tu lagi, melalak atas pentas dalam sejam dapat RM25 ribu.

    Ada orang belajar macam nak rak, CGPA 4.00, giler tanah merah... bertahun tahun kerja... harammmm nak dapat gaji banyak tu sebulan.

    Alid kata: nak menyanyi - suara tak de ( pernah sekali tengah layan karaoke kat rumah, roommmm hujan turun dengan lebat... lepas tu terus simpan system karaoke tu sampai sekarang)

    Kerja macam ni okay kot... Layan mak datin... tutup mata pastu layan... pastu dapat duit banyak, boleh pergi enjoy...pastu boleh masuk neraka jahanam....hambek ko!

    Subhanallah... sesunguhnya syaitan telah merasuk hamba mu ini Ya Allah.

    Ampunilah dosaku, biarlah aku miskin hina dinner, namun jadi anak ikan, bapa ikan, cucu ikan atau jadi ikan, jauh sekali dan jauh banyak banyak kali. Amin.

    Renung renung kan masa depan anak anak kita.

    Aku rasa yang ketagih sex tu, pangkat makcik makcik kot... mana boleh tahan asyik gigit jari je.


    NOTA: Kena stop. Abang Dul dah jeling jeling manja tu... amboiiii

    BalasPadam
  9. Salam to all.

    Tadi saya ada terbaca satu artikel dalam akhbar The STAR menceritakan tentang seorang lelaki tempatan yang di suruh berbogel kemudian diambil fotonya(Topic: Naked photos taken during job interview, Feb 5th, 2009)ketika dia sedang ditemuduga untuk jawatan pegawai prhubungan pelanggan.

    BalasPadam
  10. @cu SaYaNg berkata...
    emm...aritu dlm paper ckp wanita malaysia ramai yg tak puas seks..daripada artikel tu seolah2 menunjukkan yg wanita malaysia nie menjadi penagih seks...

    Aku sokong tu Acu...

    Berbalik kepada topik kita tu, nak tanya ni...
    Ada kosong lagi tak?

    he he he he he he

    kerja senang, duit banyak
    ramai yang suka kerja macam tu...

    Alaaaaa.... ramai tu lagi, melalak atas pentas dalam sejam dapat RM25 ribu.

    Ada orang belajar macam nak rak, CGPA 4.00, giler tanah merah... bertahun tahun kerja... harammmm nak dapat gaji banyak tu sebulan.

    Alid kata: nak menyanyi - suara tak de ( pernah sekali tengah layan karaoke kat rumah, roommmm hujan turun dengan lebat... lepas tu terus simpan system karaoke tu sampai sekarang)

    Kerja macam ni okay kot... Layan mak datin... tutup mata pastu layan... pastu dapat duit banyak, boleh pergi enjoy...pastu boleh masuk neraka jahanam....hambek ko!

    Subhanallah... sesunguhnya syaitan telah merasuk hamba mu ini Ya Allah.

    Ampunilah dosaku, biarlah aku miskin hina dinner, namun jadi anak ikan, bapa ikan, cucu ikan atau jadi ikan, jauh sekali dan jauh banyak banyak kali. Amin.

    Renung renung kan masa depan anak anak kita.

    Aku rasa yang ketagih sex tu, pangkat makcik makcik kot... mana boleh tahan asyik gigit jari je.


    NOTA: Kena stop. Abang Dul dah jeling jeling manja tu... amboiiii

    BalasPadam
  11. tak habis2 nak cite pasal wanita gile seks.. cite la benda2 berfaedah sket.. awak tu wartawan kot.. bagi info yang berguna sket.. peminat ramai baca ni.. haih..

    BalasPadam

  12. wartawan Harian Metro melaporkan bahawa, lelaki yang ingin menjadi anak ikan dwajibkan menjalani temuduga bertelanjang, hanya yang gagah sahaja dapat menjawat jawatan ini..

    sekiranya terpilih,
    akan diberi gaji
    RM300 sejam...
    lumayan bukan???

    tapi duit haram!!!!!

    hafisgorgeous@yahoo.com
    friendster.com

    BalasPadam
  13. Teri, awak mesti tidak faham dengan apa berlaku, entry ini petikan daripada Harian Metro. Disiarkan untuk bacaan seluruh negara.

    BalasPadam
  14. antara laki dan perempuan dua-dua saling memerlukan..
    takde laki takdelah wanita..
    setiap kejayaan seorang laki dibelakangnya mesti ada wanita..
    (termasuk ibunya..)

    nak kate wanita Malaysia ketagih seks??tak boleh jugak..
    pucuk pangkal hati masing2..
    kalau wanita dapat melawan nafsu,tak jadilah hal mak ikan ni..
    dan kalau laki plak pndai membimbing isteri@anak takkan jadik benda nie..
    pegangan agama penting..
    berbalik pada yang SATU..

    itulah ujian yg Allah swt bagi pada lelaki yg kacak dan wanita yg cantik..kalau nipis pegangan agamanya itulah timbulnya isu anak ikan,mak ikan dan pelacur jalanan..
    tepuk dada tanya IMAN..

    bersyukurlah bagi kita yg tak hansem nie..hmm..
    sesungguhnya itupun ujian buat kita..always tink +ve..
    Alhamdulillah..
    :(

    BalasPadam
  15. Muda-muda dah tenggelam...
    Bagaimana ingin kemudi kapal di tengah lautan yang dalam..

    Muda-muda dan hanyut...
    Bagaimana nak orang jadikan tempat bergayut dengan tanggungan dan tanggungjawab yang semakin karut..

    Muda-muda...rebutlah peluang baikmu sebelum hari tua..
    "Ingat 5 sebelum 5"

    BalasPadam
  16. HIDUP BIAR SEDAP

    http://pkrpasdap.blogspot.com

    BalasPadam
  17. teRi berkata...
    tak habis2 nak cite pasal wanita gile seks.. cite la benda2 berfaedah sket.. awak tu wartawan kot.. bagi info yang berguna sket.. peminat ramai baca ni.. haih..


    Alahai...

    Tak kan tak pernah tengok TV3.
    Kat Yangon pun orang boleh tonton TV3 terutamanya 360...

    Bukankah Penulis blog ni Pernerbit Eksekutif nya.

    Alahaaaii....
    TERI... lain kali kalau nak komplen pun, selidik dulu
    jangan hentam melulu...

    Keciknya dunia awak

    Baru hidup kot!!!!

    he he he he

    Marah la aku ... marah marah marah laaa

    BalasPadam
  18. macam2 hal.Bab wanita ketagih seks nie jarang2 kali kita dengar..Cuma yg sering sy dengar wanita kesunyian tp tidak melibatkan seks..Pada anak2 ikan tue,insaflah korang..

    BalasPadam
  19. hahahaahah..alidyangon..well said there hahahahah.... nak tambah sikit...wahai teri...blog nie..ada ker mengatakan yang dia akan keluarkan cerita pasal wartawan jer? this is a PERSONAL BLOG and this is my 2nd time telling this to people...so before u or anyone nak kata apa apa..bak kata alidyangon...selidik dulu...sorry yer..saya bukan nak cari gaduh atau buat org tersinggung...but please dear bloggers...get ur facts right before u make a fool out of urself..thank you...

    BalasPadam
  20. setuju dengan sebalik tabir dan tidak setuju dengan echah, mereka ni bukan mulia tapi gatal dan perlukan perhatian suami.

    BalasPadam
  21. tak kan wujud penawaran jika tiada permintaan... inilah hukum ekonomi... masalahnya sekarang ni manusia tidak lagi memikirkan pasal maruah, agama, kematian... mereka hanya memikirkan pasal kehuidupan dan dunia sahaja..

    BalasPadam
  22. kalau takde pembeli takde la penjual..kan kan...

    sama sama sangkut kot!

    BalasPadam
  23. wanita malaysia tidak puas seks? jadinya, kena ada kelas bagaimana mahu memuaskan isteri. begitu?

    BalasPadam

Anda bertanggungjawab terhadap komen dicatatkan di entri ini. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu.